propòsits pel 2017

A totes ens agrada el nadal, estar en família, sortir de festa amb les amigues, obrir els regals, menjar de tot… però un cop s’acaben les festes cada any ens trobem amb el mateix problema: els propòsits d’any nou. Aquelles idees que ronden pel nostre cap però que quasi mai s’acaben realitzant. Per a que aquest any no tinguis cap tipus de remordiments i puguis complir-los et duem uns consells.

 

1. Deixa clar el que vols aconseguir. Aconseguiràs els teus objectius més fàcilment si et planteges de manera ferma els teus propòsits: apunta-te’ls en un lloc ben visible i no els oblidis per res!

2. Planifica. Serà més fàcil aconseguir-ho si divideixes els objectius en petites metes a les que pots arribar pas a pas. Si el teu objectiu és massa gran, serà molt més difícil d’aconseguir. T’aconsellem que estableixis terminis de temps marcats, escriu-los i controla la teva evolució.

3. Explica-ho a tothom. Sigues pesada amb les teves amigues i comenta els teus objectius. Si la teva promesa la coneix tot el teu entorn et serà més difícil deixar-la enrere. Així, les excuses ja no seran només per a tu mateixa sinó que pensaràs també en els altres, i et podran ajudar si la cosa es complica.

4. Pensa en els beneficis. T’ajudarà també apuntar-te com ens ajudarà complir amb el que ens hem proposat. No ens hem d’oblidar del que realment volem obtenir.

5. Dóna’t premis. Per cada petita meta aconseguisa estaràs un pas més aprop de l’objectiu! És el moment de donar-te un premi, això si, que no interfereixi amb el que vols obtenir. Si t’has proposat deixar de fumar, una cigarro no és el millor premi. Fes-nos cas 😉

 

Seguint aquests passos podràs aconseguir tot el que et proposis: amb paciència i esforç, tot està en les teves mans! Aníma’t, el 2017 és el teu any!