Com pot ajudar-te una aplicació a fer exercici? doncs de moltes maneres: des d’animar-te i fer-te de coach a indicar-te els exercicis que més et convenen. Sigui com sigui, les aplicacions han evolucionat moltíssim i poden ser un gran còmplice per mantenir-te en forma. T’expliquem quines són les 6 aplicacions que nosaltres fem servir. Busca la que més t’encaixi i…GO!

1. Zombies, Run!

Comencem amb la més divertida, una aplicació que et motiva a córrer per evitar que t’atrapin els zombis!. Es tracta de fer running alhora que participem en una missió per salvar la nostra ciutat d’un atac zombi. A partir de música i informació que ens arribaran amb els auriculars, no tindrem més remei que córrer si no volem rebre unes queixalades letals!

2. SWEAT – Kayla Itsines

Molts creuen que aquesta australiana ha revolucionat l’entrenament personal amb la seva aplicació. Proposa series d’exercicis diaris, d’uns 30 minuts de durada i alta intensitat. Les series es complementen amb propostes de menús, amb receptes elaborades per ella mateixa i validades per dietistes australians. Les que ho hem provat sabem que funciona! com tot, cal ser metòdic i fer el correcte seguiment, però val la pena fer una prova d’un mes (l’app és de pagament) per veure si us encaixa!

3. 7 minutes workout

Preparades per HIIT? Una app amb 12 exercicis que es poden realitzar en set minuts, però reben l’equivalent d’entrenament d’una hora. S’ha de regular segons la capacitat de cadascú i ajuda a treballar el metabolisme.

4. Yogaia – Ioga interactiu

És una app que et connecta amb un professor/a de ioga i que, com si fos una vídeo trucada, fa la classe a qui el segueix, i si vols pots connectar la teva webcam perquè et corregeixi si fos necessari. Està feta a Finlàndia!

5. Daily Burn – El gimnàs a casa

Substitueix el gimnàs convencional, fan classes en directe, consells nutricionals, hi ha biblioteca… És apte per a tots els nivells de fitness i pots tenir chats amb els entrenadors. Està molt ben preparada per funcionar a la SmartTV però també a tots els dispositius.

6. Pysique57 – Inspirat en els entrenaments de ballet

Es tracta d’una plataforma apta per ordinadors, tablets i mòbils, on es fan entrenaments basats ens moviments del ballet que busquen posar-te en forma i esculpir el cos. Es poden veure sessions ja gravades o apuntar-t’hi (en fan des de gimnasos o carrers de Nova York, Beverly Hills, The Hamptons, Dubai i Bangkok).