Començar a fer estiraments pel matí és de les millors decisions que pots prendre: aconsegueixes començar bé el dia, amb l’energia necessària, i es converteix en una rutina molt beneficiosa per la teva salut. Estirar el cos només aixecar-nos ens ajuda a despertar i eliminar qualsevol dolor o tensió del dia anterior.

Per això us volem ensenyar la nostra rutina de cada matí per despertar i activar el cos cada dia!

1. Postura del nen
Comença la teva sessió d’estiraments amb aquesta postura perfecta per relaxar la columna. Assentat sobre els teus turmells, amb els genolls lleugerament separats i baixa el teu cos fins recolzar el cap sobre el terra. Estira els braços per activar-los i respira fons mentre notes que el teu cos es va estirant. Respirar ens ajudarà a millorar la circulació i oxigenació de la sang, despertant i donant-te energia.

2. Braços amunt
Tan senzill com creuar les cames i estirar els braços cap el cel, encaixant les mans amb els palmells cap amunt. Hem d’allargar la columna vertebral i sentir com s’estira la nostra caixa toràcica i els nostres braços. Mantenim aquesta posició durant deu segons.

3. Bíceps femoral
Amb l’esquena recolzada al terra, acosta el teu genoll al pit i abraça’l fort. Flexionem el peu de la cama estirada quan inhalem, i l’estirem quan exhalem, això activarà també els glutis i turmells! Aguanta aquesta posició durant tres respiracions i repetim amb l’altra cama.

4. Isquiotibials
Seguim estirant els isquiotibials, vigilant mantenir la cintura centrada i l’abdomen activat. Ens anirà bé, també, girar els turmells quan els tenim a l’aire.

5. Cobra
Acabem la nostra rutina amb la postura de la cobra per reforçar la nostra columna. Ens tombem boca avall i pressionem els palmells contra el terra. Elevem el tors i mirem endavant arquejant l’espasa. Notes ja com la tensió i l’estrès desapareixen?

Us animeu a començar millor el dia amb nosaltres?